Flytta offerter, anteckningar, dokument och fastigheter till en annan kontakt, och ta bort den här dubbletten.
Steg 1 av 3
Välj typ av dokument att skicka till kunden.
Välj en accepterad/signerad offert om dokumentet hör till den.
Fyller bakgrund, upptäckt, rekommendation och beslut
Välj mall (kan redigeras efteråt)
Ändringarna sparas till samma dokument. Kunden ser uppdateringen i den länk som redan skickats. Inget nytt mejl skickas automatiskt.
Behöver du påminna kunden? Öppna dokumentet och välj Skicka påminnelse.
Signeras digitalt innan dokumentet skickas — samma enkla flöde som offerter. Inget papper.